Σχετικά με εμάς

Η ιστορία μας

Η εταιρεία επίπλων «ΔΡΑΚΟΣ» είναι μία οικογενειακή επιχείρηση με μεγάλη παράδοση, που δημιούργησε ο Εμμανουήλ Δράκος. Όντας υιός επιπλοποιού, δούλεψε με τα νερά του ξύλου από νεαρή ηλικία κοντά στον πατέρα του από το 1947 στην εταιρεία ΣΑΡΙΔΗΣ (γνωστή για την κορυφαία ποιότητα με πωλήσεις σε επώνυμους σε όλο τον κόσμο εκείνης της εποχής), ενώ ταυτόχρονα σπούδαζε στην Διπλάρειο βιοτεχνική σχολή.

Το 1963 έχοντας αποκτήσει πλεόν την απαραίτητη γνώση και εμπειρία έστησε το δικό του εργαστήριο επιπλοποιίας και ειδικών κατασκευών στο Μαρούσι. Δεν είναι τυχαίο πού όλα αυτά τα χρόνια έχουν μαθητεύσει κοντά του πολλοί επιδέξιοι τεχνίτες.  Ένας από αυτούς, δεν είναι άλλος από τον υιό του, ο οποίος συνεχίζει την τέχνη με τη σειρά του, με σεβασμό στην παράδοση, αφού παράλληλα σπούδασε σχέδιο και διακόσμηση.

Εργαστήριο επίπλων - Κατασκευές επίπλων Εργαστήριο επίπλων - Κατασκευές επίπλων Εργαστήριο επίπλων - Κατασκευές επίπλων Εργαστήριο επίπλων - Κατασκευές επίπλων

Ποιότητα «Δράκος»

Τα έπιπλα και οι ειδικές κατασκευές «ΔΡΑΚΟΣ» έχουν μία αξιοζήλευτη φήμη για την ποιότητα και τη μακροζωία τους. Η φιλοσοφία του Εμμανουήλ Δράκου ενσωματώνεται σε κάθε πτυχή των υπηρεσιών της εταιρίας και παρέχονται εξαιρετικές ιδέες και λύσεις για κάθε περίπτωση.

Η εταιρία αναλαμβάνει παραγγελίες για κατασκευή επίπλων βασισμένες σε δικά της σχέδια ή πιστά αντίγραφα διαχρονικών ρυθμών επίπλων ή ακόμη και σε σχέδια διακοσμητών του πελάτη. Επίσης, αναλαμβάνει να δημιουργήσει οποιαδήποτε κατασκευή, όπως ξυλεπενδύσεις πολυτελών χώρων, με υψηλή ποιότητα και αισθητική.

Αγίου Κωνσταντίνου 43,
151 24 Μαρούσι

Τ: 210 8021425
Κ: 697 6769911